Картини по номерах малюнки по цифрах Ідейка розфарбування купити Київ Україна
Головна › Картини по номерах

Картини по номерах

Як правильно малювати картини по номерах.
Картини по номерах

 Хто сьогодні не чув про прекрасну можливість малювати по номерах? На сьогоднішній день техніка малювання по цифрах захопила багато творчих людей і тих, хто жодного разу не малював на полотні.

Де купити картини по номерах у Києві й Україні?

Сьогодні вибір малюнків по цифрах досить великий. У магазині АРТЛАВКА є багато варіантів і сюжетів будь-якої складності. Ви можете купити як варіант для дорослих, так і дитячі варіанти. Асортименти картин Ідейка - постійно обновляється й Ви завжди зможете поповнювати свою колекцію новими екземплярами.

Картини по номерах Ідейка

- український виробник неймовірно цікавих сюжетів. В асортиментах "Ідейка" є не тільки різні тематики, але й кожний зможе підібрати для себе свій рівень складності. Для визначення потрібно подивитися на кількість зірочок. Коли зазначено три зірки - можна пробувати початківцям і навіть старшим дітям. Для тих, хто певен у своїх силах - сміливо беріть чотири й п'ять зірочок. Чим вище рівень - тим складніші малюнки, дрібніша область для замальовки, більше кількість кольорів. Над такою роботою потрібно буде більше часу провести, але й результат там буде на клас вище.

Що входить у комплект?

У наборі йде ґрунтоване полотно на підрамнику. Властиво саме такий, на якому пишуть справжні художники. На полотні тонкими лініями нанесений малюнок із цифрами. Також є баночки з акриловою фарбою, на кришці якої нанесені відповідні номерки, що й на зразку. Для роботи знадобиться пензель, і навіть дві, їх теж предусмортітельно поклав виробник у набір. Звичайно ж Ви можете користуватися й своїми, якщо Вам так зручніше. 

У комплекті Ви також знайдете кріплення на стіну.

Що ще може знадобитися?

Перед початком роботи підготуйте робоче місце. Застеліть стіл папером. Можна купити мольберт і також установите на нього полотно й розмістите фарби. Також необхідно мати склянку-непроливайку із чистою водою. Для змішування нових відтінків придасться пластикова палітра. також приготуйте кілька пензлів, серветки вологі й сухі. Для роботи з тонкими деталями, а також для розмішування фарб можуть придатися зубочистки. Для того, щоб забрати невеликі неточності, художники користуються ватяними паличками. Одягніть захисні рукава або будь-який одяг, який не шкода забруднити. Для гарного настрою включите улюблену мелодію, запасіться перекусом і терпінням. Після завершення, дайте просохнути Вашій роботі, потім за бажанням можна купити й позкрити акриловим лаком з нашого асортименту глянець або матовий, він захистить від пилу й додасть шляхетний і закінчений вид. І не забувайте наприкінці праці вимити пензлі й матеріали водою з милом. Так вони прослужать Вам довго й збережуть свій вид для Наступний експериментів.

Як правильно малювати картини по номерах?

Як правильно малювати по номерах - напевно однозначної відповіді не дасть ніхто. А от які є варіанти, зараз розповімо.

  1. Зверху вниз. Такий спосіб дозволяє малювати сюжет і незмазивать раніше нанесені фарби. Дуже зручно, але при цьому варто малювати відразу всіма відтінками.
  2. Від середини до країв. Як правило, основний малюнок перебуває в центрі полотна, тому працюючи в такому напрямку Вам теж буде легко зберегти фарби нерозмазаними.
  3. Від великого до дрібного. Таким способом користуються ті, хто хоч трошки малював. Зручно виділити великі площі, а потім доповнювати невеликі ділянки, вирівнюючи основний тон і уникаючи пробілів між квітами.
  4. Від світлих тонів до темних. Коли Ви на початку малюєте світлі тони, зіпсувати первісну картину буде так складніше. Адже наносячи темні відтінки можна легко підкоректувати раніше нанесені неяскраві кольори.

Який би спосіб Ви не вибрали - працюючи, Ви неодмінно одержите масу задоволення не тільки від процесу, але й будете в_захопленні своїм результатом.

Творіть й радуйте своїх близьких. Малюнки по цифрах - відмінний подарунок для близьких і друзів. Розвиває посидючість, привносить гармонію й красу у Ваш будинок.

Якщо Вас зацікавила стаття, Вам буде цікаво довідатися про ці товари:
Передплата на новині