Свічі в домашніх умовах. Новорічні оригінальні й гарні свічі своїми руками.
Головна › Свічі своїми руками

Свічі своїми руками

 

Оригінальні свічі своїми руками

Святкові й новорічні свічі – краща прикраса інтер'єру. Вони створять неповторну атмосферу тепла й радості. Для їхнього виготовлення придасться віск (можна стеарин або парафін), х/б нитка, вантаж для ґнота, ефірні масла, фарбувально пігмент і речі для прикраси. Останні три позиції можна вибирати за бажанням. Усе це зараз цілком доступно й прийнятно по ціновій політиці.

Як зробити свічі своїми руками в домашніх умовах?

Те, що було обрано для основи, розтоплюється на водяній лазні. Це може бути навіть куплена готова свіча. Поки основа розтоплюється потрібно приготувати ємність. Можна застосовувати різноманітні варіанти: формочки для кексів, дитячі фігурки для гри в пісочниці й навіть старі оригінальні баночки, які так шкода викинути. Головне, щоб внутрішня частина була гладкої.

Поки основа розтоплюється, у неї підливається масло какао ( за бажанням). Це подарує свічці просто чудовий шоколадний захід. Також можна користуватися композиціями з ефірних масел. Офарбити свічу в колір краще харчовим пігментом. Якщо розділити основу на частині й кожну пофарбувати різними відтінками, то вийде дуже неординарно. При виливанні основ в одну форму виходить незвичайний малюнок, якому позаздрять навіть професійні дизайнери.

Отже, основа виливається в попередньо змазану будь-яким жиром форму. Ґніт повинен бути тільки з х/б нитки великої товщини. Перед цим він ретельно просочується парафіном і закріплюється на важки. Вантажем може бути будь-який дріб'язок (наприклад, дрібний шуруп або гайка). Його опускають на середину форми із залитою основою. Далі робимо свічі своїми руками, для цього отримана свіча додатково прикрашається. Отут придатися старий пінопласт, розібравши його на шматочки (дрібненькі кульки), іхнеобходімо розмістити на поверхні не до кінця застиглої свічі. Виходить ефект засніженості.

Для прикраси можна використовувати:

- бусинки;

- кавові зерна;

- бісер;

- камені;

- черепашки й ін.

Для декору підійде будь-який матеріал.

Такі гарні свічі стануть бездоганною прикрасою й подарують святковий настрій на весь рік.

Якщо Вас зацікавила стаття, Вам буде цікаво довідатися про ці товари:
Передплата на новині