майстер-класи декупаж Київ Лівий беріг - скрапбукінг фоаміран валяння
Головна › РОЗКЛАД МАЙСТЕР-КЛАСІВ

РОЗКЛАД МАЙСТЕР-КЛАСІВ

 

Друзі, запрошуємо на майстер-класи в Артлавку!

У нас Ви навчитеся декорувати, створювати авторські речі своїми руками, а також зможете зробити оригінальні подарунки рідним і близьким, провести з користю час в затишній творчій атмосфері. Ви також можете придбати подарунковий сертифікат на відвідування майстер-класів у нашій студії!

На даний момент майстер-класи припинені, чекайте нових цікавих Мк із осені!

 

Блокнот у техніку скрапбукінгу

На майстер-класі ми створимо блокнот у м'якій обкладинці формату А6 на 60 сторінок. Під чуйним керівництвом досвідченого майстра Вікторії Поречной навчимося робити плетіння, оформляти сторінки за допомогою штампів, декорувати обкладинку. Довідаємося секрети гармонічної комбінації зовнішнього й внутрішнього  змісту блокнота. Кожний зможе створити свій оригінальний блокнот для самих таємних записів.

 

Декупаж на полотні з підмалюваннями "Маки"

На цьому майстер-класі кожний зможе навчитися цікавої техніки приклеювання серветки без складочок, довідатися основи композиції. А також Ви навчитеся змішувати кольору й використовувати техніку підмалювання в декупажу, відчуєте себе справжнім художником.:) Майстер-Клас для починаючих або тих, хто дуже прагне малювати, але завжди боявся спробувати. Кожний зможе намалювати таку картину за 1.5-2 години.

 

Живопис акриловими фарбами 

Хтось ще думає, що він не вміє малювати? Ми переконаємо Вас у зворотному! На цьому майстер-класі ви напишіть справжню картину всього за 2,5 години, довідаєтеся основи композиції, змішування квітів і правила роботи з акрилом. Цей майстер-клас ідеально підходить для початківців, дітей і просто всіх бажаючих малювати. Живопис розбудовує, сприяє гармонізації особистості, допомагає виразити себе й умиротворяє.

 Час проведення - 2,5-3 години

Крокуси із цукерок

На цьому майстер-класі Ви зможете познайомитися з технікою свит-дизайн. Ви довідаєтеся як зробити оригінальний букет із цукерок. Кожний учасник зробить ошатний букет крокусів, який зможе подарувати рідним і близьким до будь-яких свят або навіть просто так.

 

 

 

Час проведення - 2,5-3 години

Кулінарна книга

На цьому майстер-класі Ви зробите свою кулінарну книгу для запису рецептів. Ви довідаєтеся, як зробити м'яку обкладинку на кільцях, оригінальні роздільники, сторінки, кишеньки для самих унікальних рецептів і записів. Така книжечка, оформлена в техніку скрапбукінгу, стане оригінальним подарунком, стильною прикрасою для кухні, у ній Ви зможете зберігати рецепти й передавати її з покоління в покоління.


Скринька "Love"

На цьому майстер-класі Ви довідаєтеся цікаві приймання, які можна сполучати з технікою декупажу, навчитеся працювати із трафаретами й структурною пастою. Ви довідаєтеся як зі звичайної заготовки зробити справжній шедевр. Така скринька буде гідним подарунком, який Ви зробите своїми руками.

 

Купюрніца в техніку декупаж і состаривание

Купюрніца - універсальний подарунок для чоловіків, жінок, хлопчиків і дівчинок. На майстер-класі Ви навчитеся состарівают дерев'яну поверхню, декорувати предмети у вінтажному стилі, навчитеся приклеювати серветок без складочок. Кожний зможе створити свою унікальну купюрніцу, вибравши для неї відповідний сюжет. 

 

Валентинка в техніку скрапбукінг

На цьому майстер-класі Ви зробите чарівну валентинку. Ви довідаєтеся основні приймання роботи з папером для скрапбукінгу, навчитеся состарівают листики й надавати їм вінтажний вид. Попрацюєте з діркопробивачами, штампами й іншими цікавими матеріалами. Познайомитеся зі створенням багатошарової композиції. Кожний зможе вибрати й зробити своїми руками оригінальну листівку-валентинку на свій смак!

 

Лялечка з фоамірана "Катруся"

 

На нашому майстер-класі Ви познайомитеся із чудовим матеріалом для творчості – фоаміраном, довідаєтеся про його різновиди й відмінностях. Навчитеся працювати з фомом, довідаєтеся, де і як його можна використовувати, а головне зможете самі зробити чудесну лялечку. Її можна використовувати і як іграшку, у якості магнітика на холодильник, у якості сувеніра або для оформлення дитячих рамочок і фотоальбомів.

 

Декор дерев'яного слова

На цьому майстер-класі будемо декорувати інтер'єрне слово Love. Об'ємне дерев'яне слово можна поставити на поличку, прикрасити кімнату або будь-яке приміщення. Задекороване у вінтажному стилі, таке слово буде оригінальною ізюминкою й стильним аксесуаром у будь-якому будинку.

 

 Техніка розпису й старіння меблів на прикладі серветниці "Троянди"

 Зараз дуже популярні меблі в стилі прованс, така шляхетна, з легким нальотом старовини. Напевно ви вже давно прагли дати нове життя старому добротному бабашкіному серванту або комоду, а може навіть піаніно, але не знали, з якої сторони до нього підійти. Ми навчимо Вас як це зробити на нашому майстер-класі, Ви навчитеся працювати з акриловою фарбою, довідаєтеся основи розпису й старіння меблів і роспішіте Серветниці в даній техніці. Обов'язково вийде у всіх! Приходите, буде багато цікавого!

 

Валяння з вовни "Забавне совеня"

На даному майстер-класі Ви навчитеся основ сухого валяння, познайомитеся з різновидами вовни. Довідаєтеся, приймання роботи з інструментами в техніку сухого валяння. У підсумку зробите м'яку іграшку совеняти, яка неодмінно буде радувати Вас і Ваших близьких.

 

Вічний календар

На даному майстерклас ви познайомитеся з дуже ітересной технікою декупажу: уживляння зображення в поверхню. Ви навчитеся працювати зі звичайною роздруківкою й методами використання її в роботі. Також у роботі ми будемо використовувати додаткову техніку старіння: шебби-шик. Буде дуже цікаво й захоплююче. Усі матеріали надаємо.

 

 

 

 Ніжна листівка в стилі шебби-шик

Пропонуємо зробити листівочку в стилі шебби-шик. На майстер-класі Ви довідаєтеся основні нотки цього стилю, навчитеся робити гарні багатошарові композиції й елементи декору в цьому романтичному стилі. Таку листівку, зроблену своїми руками, буде приємно одержати або подарувати до будь-якого свята!

 

Квітка з фоамірана

 Даний майстер-клас по створенню декоративних квітів і квіткових композицій з м'якого пластичного матеріалу. На нашому майстер-класі ви навчитеся працювати з фоаміраном, надавати йому необхідну форму й текстуру, довідаєтеся секрети тонування й зможете створити гарна квітка, яка зможе бути Красова прикрасою, оригінальною шпилькою або брошкою.

 

Писанкарство. Моя перша писанка

Українські традиції писанкарства відомі з давніх часів. Писанка вважається не тільки гарним предметом, але й сильним оберегом родини, несе в собі сакральний зміст відродження, любові, краси й сонця. Запрошуємо відвідати майстер-клас за написанням писанок за допомогою традиційного інструмента - писачка й гарячого воску. Отут Ви познайомитеся з  символами й знаками в писанкарстві, довідаєтеся як розписувати й офарблювати в різні кольори, і зробите свою першу писанку, яку зможете подарувати або залишити в якості оберега. Беріть рідних, близьких, друзів, дітей і зануртеся в мир традиційної української писанки із кращими майстрами цього захоплюючого заняття.

Запрошуємо дитинок і дорослих.

 

ЗАПИСАТИСЯ на майстер-клас Ви можете  по телефонах : 098-30-20-250, 044-222-88-72

або відправити запит на й-мейл: info@artlavka.com.ua.

Якщо Вас зацікавив майстер-клас, який не активний у цей момент, обов'язково пишіть або дзвоните для додаткового запису!

Фото-Звіти з майстер-класів дивитеся в альбомах у соцмережах. 

Приємний бонус для учасників наших майстер-класів : Ви зможете придбати товари в нашому магазині з одноразової знижкою 5%.

Усі матеріали включені у вартість. Беріть друзів, гарний настрій і до зустрічі на території творчості й натхнення!

Якщо Вас зацікавила стаття, Вам буде цікаво довідатися про ці товари:
Відгуки по статті :
Середній рейтинг: 5  Всього відгуків: 1
Написати відгук
    • 5
    Добрый день! Очень жду новых мастер-классов! Пожалуйста, организуйте. Порадуйте :) Не хочется искать другие места..
Передплата на новині