Декор у стилі рустик своїми руками Новорічний і весільний інтер'єр
Головна › У стилі рустик

Декор у стилі рустик

Декор у стилі рустик своїми руками
У стилі рустик

Стиль рустик - модний новий тренд. Його настрій переданий в оформленні інтер'єру, весілля, домашнього комфорту. В основі комбінація натуральних і брутальних елементів зі зм'якшуючими романтичними предметами в стилі шебби й вінтаж.

Атрибути стилю рустик

Головними атрибутами є натуральні, еко матеріали, навмисне грубі й потерті. В інтер'єрі використовують польові квіти, оформлення доповнюється натуральним деревом, мохами, мішковиною й вінтажними мереживами, штучно постареним предметами із кракелюрами, потертими кутами. Тканини також підбирають натуральні - бавовняні, ситцеві, з льону й грубого полотна. Крафт папір, грубі мотузки й джутові стрічки служать доповненням до оформлення не тільки інтер'єру, але й для впакування подарунків до весілля в сільському стилі.

Для створення інтер'єрних композицій, декоративних вінків і весільних арок використовують натуральні гілки, ротанг, солому, зруби дерев, бічевку, ягоди й сухофрукти й інші еко - матеріали. Лиск і блиск не вітається, яскраві матеріали заміняються приглушеними ніжними пастельними тонами.

Основні кольори рустик

Основні кольори в цьому напрямку також природні: пісковий, небесно-голубий, волошковий, а також класичні кольори: білий, кремовий, усі відтінки коричневого, акцентами можуть бути рожевий або жовтий, лавандовий або зелений. Оформлення інтер'єру обов'язково буде затишним, домашнім і теплим, якщо Ви створите ніжну невимушену атмосферу. Додайте стародавні речі - книги з бабусиного горища, скляні банки, дерев'яні бочки й діжки, що потріскалися віконні рами, стародавні ключі й плетені кошики, картатий плед, ковані ліхтарі, а також саморобні гірлянди або тканинні прапорці, пташині клітки, вантажні лійки.Оригінально виглядають дерев'яні слова, які можна офарблювати або залишати в натуральному виді.

Новий Рік у стилі рустик 

Це атмосфера лісу й натурального заходу ялинових шишок. Актальни природні матеріали - натуральні ялинкові іграшки із шишок, соломи, паперу, дерев'яні, конячки й олені, мереживний декор з мішковиною, шиті з тканини ялинки й серця, звичайна крафт папір у якості впакування для подарунків, інтер'єрні вінки із сухофруктами..

Де купити декор у рустиканському стилі

У магазині АРТЛАВКА представлена безліч товарів, які ідеально підійдуть для створення оригінальних декорацій у рустіканском стилі своїми руками. У нас можна купити в Києву крафт папір і крафт пакети, мережива й джутові стрічки, бічевку, бавовняні мотузки, мішковину, дерев'яні слова й заготовки для створення різних речей під старовину (rustic style), натуральні міні прищіпки, бусини, перли, насипні свічі, ротангові віночки й серця, гілки з ягодами, штучні фрукти, свічники й інший декор. Купити декор у стилі рустик допоможуть наші консультанти в магазині в Києву, на Попудренко, 28. Нехай Ваше свято буде не забуваються, а інтер'єр оригінальним, затишним і теплим!

 

Відгуки по статті :
Середній рейтинг: 5  Всього відгуків: 1
Написати відгук
    • 5
    Спасибо! Радует, что в вашем магазине много товаров на эту тематику. Мне вы очень помогли с подбором на свадьбу. Гости и молодожены были в восторге. Отдельно благодарю за приятное отношение и помощь! Теперь я знаю, куда я приду ище за новой порцией декора для следующих торжеств!
Передплата на новині