Картини й картинки в техніку квіллінг - ради від АРТЛАВКА.
Головна › Квіллінг картини

Квіллінг картини

 

Якщо Ви вже маєте виставу, що таке квіллінг і знаєте базові приймання, то змайструвати картину не складе проблем. Головне запастися терпінням і необхідними інструментами, а також мати під рукою широкий вибір відтінків, для створення більшої реалістичності.

Коли потрібно зробити квіллінг картину у вигляді пейзажу, то завжди виникає проблема, де побрати схемку або хоча б зразкове зображення. У наших книгах ми представляємо покрокове керівництво, за допомогою якого, навіть діти зможуть зробити справжній пейзаж. Для самих маленьких майстрів, ми радимо спростити виріб, щоб була можливість його виготовити за одне заняття.

Це можна зробити забравши деякі деталі, а дрібні елементи замінити більшими. Для того, щоб квіллінг картинка заграла, варто використовувати смужки різної ширини, це додасть ефект обсягу, тим самим «пожвавлюючи» зображення.

Є одне нескладне приймання, за допомогою якого, будь-який предмет стане виглядати натуральніше, варто просто додати відтінки. Якщо це дерево або трава, то варто використовувати різні відтінки зеленого, можна зробити частина дерева затіненої, або ж у кожному листочку використовувати два кольори.

Непоганий ефект виходить якщо більш темний колір використовувати в середині аркуша, а окантовку робити світлої або ж навпаки, залежить від рослини, яку Ви робите. У кожному разі, з нашою допомогою, кожний зможе зробити гарні картинки в техніку квіллінг, дотримуючись керівництва й використовуючи спеціалізовані інструменти для квілінгу, за допомогою яких, процес буде приносити тільки позитивні емоції.

Якщо Вас зацікавила стаття, Вам буде цікаво довідатися про ці товари:
Відгуки по статті :
Середній рейтинг: 4.5  Всього відгуків: 2
Написати відгук
    • 5
    Покажете пожалуйста технику этой работы,а то ни где не могу найти.
    • 4
    каким клеем ты это делал(а) у меня не получаится и сантиметра приклееть
Передплата на новині