Квіллінг листівка - ідеї й матеріали на сайті АРТЛАВКА.
Головна › Квілінг листівки

Квілінг листівки

 

Популярність квілінгу насамперед пов'язана зі створенням справді дивних листівок.

Квіллінг листівка - гарний добуток, зроблений своїми руками нікого не залишить байдужим. Насамперед у таку листівку вкладена душа майстра, його особисте відношення до того, кому призначена ця порція позитива. Квіллінг - саме та техніка, для якої не важливий вік майстра. Школярі й починаючі майстри з успіхом створюють вражаючі поздоровлення до різних свят.

 

 

 

Досвідчені майстри ж створюють свої дивні шедеври, відіграючи з кольором і формою, розміром заготовок і плавними переходом відтінків і змішування технік. Основою для створення чаші всього використовують картонні кольорові заготовки на які тільки потрібно приклеїти візерунок і задекорувати на свій розсуд. 

Популярними мотивами ж є квіти й зелень, але й актуальні завжди будуть орнаменти й фонові сюжети, які надають певне зачарування й шарм готовому виробу.

До Дня Закоханих або до свята 8 Марта завжди можна придумати як нескладну композицію для дитячої творчості, так і багатошаровий добуток з використанням додаткових технік, наприклад елементів зі скрапбукінгу або малювання. 

Ніяких рамок не існує для творчих натур, доповните свою композицію фігурками, зробленими за допомогою фігурного діркопробивача, прикрасьте перлинками або бусинками, додайте візерунків за допомогою фонового трафарету або підписи, від цього ваш виріб у техніку квіллінг стане оригінальним і ошатним. 

 

Пускай вас вражають готові роботи, представлені на нашому сайті й муза творчості відвідує завжди в потрібний момент!

 

.

 

Якщо Вас зацікавила стаття, Вам буде цікаво довідатися про ці товари:
Інструмент для квілінгу
Folia (Німеччина)
110,00грн.
Набір квілінг "Свято"
Folia (Німеччина)
365,00грн.
Набір квілінг "Увесь рік"
Folia (Німеччина)
219,00грн.
Передплата на новині