Ідеї для декупажу на сайті АРТЛАВКА.
Головна › Нові ідеї для декупажу

Нові ідеї для декупажу

Надихайтеся роботами й новими декупажних картами.

 Безмежні можливості декупажу надихають рукодільниць до нових вершин. Ідучи, сходинка за сходинкою й удосконалюючись у нових техніках у цьому прекрасному виді рукоділля, кожний бажаючих може досягтися своїх ідеалів. 

Маючи у творчому арсеналі клей, лак і пензлі,часто виникає бажання зробити щось унікальне, і виникає питання у виборі заготовки.  У виборі декупажной заготовки важливу роль відіграє як призначення готового виробу, а також матеріал основи, розміри й простота в оформленні.   для початківців краще вибирати невеликі скриньки з рівною поверхнею без фігурних обробок і обрамлень. Прості форми й простіше декорувати. З матеріалу легко декорується як дерево, шпона, мдф, так і стекло, кераміка, пластик або метав.

Ідеї для декупажу можна почерпнути в запропонованих готових  роботах. 

Виробник італійських декупажних карт  Calambour (Каламбур) пропонує втілити задуму за допомогою добірки розкішної колекції декупажних карт. У робота, представлених у цій статті можна простежити використання таких популярних ефектів, як состаривание й кракелюр.

Комбінація даних приймань, разом із грамотно підібраними картами й удалими заготовками гарантує чудовий результат. Вироби можуть бути чудесним подарунком або чарівним елементом декору в різних інтер'єрах. 

Сюжети декупажних карт, представлені в прикладах, є на сторінках нашого магазину, а всі необхідні допоміжні матеріали, фарби, пензлі, спонж й лаки вибирайте в розділі "Декупаж/Кракелюр"

  • Дерев'яний комодик. Декупажних карта "Мелодія скрипки" і "Нотний аркуш"

 

  • Коробочка для листівок. Декупажних карта "Фіалки й ноти","Букетики фіалок"

    • Коробочка для насолод. Декупажних карта "Насолоди" , "Рецепти й десерти"

  • Міні-комодик. Декупаж з використанням декупажних карт "Метелика", "Автографи"

  • Дерев'яне панно. Декупажних карта "Літній лист"

  • Скриньки-Скриньки. Для декупажу використовували декупажні карти: "Янголятка й Муза", Лист і троянди", "Маки й візерунки"

  • Дерев'яна ключниця. Декупажних карта "Негода"

  • Вітальна листівка. Декупажних карта "Поштові штампи" , "М'яка зима"

 

 

 

Якщо Вас зацікавила стаття, Вам буде цікаво довідатися про ці товари:
Передплата на новині