дитячі товари для творчості-фарби
Головна › Краще дітям від Color&Co

Краще дітям від Color&Co

За виховання й всебічний розвиток дитину повністю відповідають батьки. Саме тато й мама створюють необхідні умови й вибирають основні напрямки розвитку залежно від віку, захоплень і темпераменту маляти.

Малювання - це улюблене заняття всіх дітей. Коли дитина малює, він фатазірует, створює свій новий мир.Зараз з'явилося більше можливостей для дитячої художньої творчості.

Французький виробник Lefranc&Bourgeois підготував спеціальну серію товарів для дитячої творчості Color&Co. Малювати стало цікавіше!

Чарівні спонжіком Magic Stics - відкривають нескінченні можливості  для дитячої творчості. Малювати просто, саме, два, три!

  • Раз-Занурте спожік у стаканчик з водою
  • Два-промокніть зайву водичку
  • Три-малюйте, фатазіруйте, творите...

Чарівні пензлі Magic Brush так само легкі у використанні, як і фломастери й дозволяють дітям пізнавати всі можливі колірні ефекти. Перед початком поверніть підставу в положення on (вкл), і після завершення роботи поверніть пензель у положеіе of (викл) до наступного моменту творчості.

Особливе виманили приділяється самим маленьким художникам. Починати знайомство з миром фарб можна вже із шести місяців. Для цього підійдуть пальчикові фарби.

Пальчикові фарби  від Color&Зo безпечні для здоров'я малят, тому що не містять шкідливих компонентів. Цими фарбами можна малювати не тільки на папері, але й на картоні, склі, навіть на тілі. А також – що має великий плюс для мамів – вони добре змиваються з будь-яких поверхонь і легко відпирають!

 

 

 

 

 

Рідка темпера Spoty у баночках з поролоновим наконечником-революційний розв'язок для малювання. Пензлі й фарби вже не потрібні. Пляшечка з фарбою прекрасно лягає в дитячу ручку й дитина малює  усе, що підкаже уява.

 

 

 

 

 

 

 

 

Крейди для самих маленьких  на восковій основі ідеально підходять для дитячих рук. Дитина може збирати пірамідку із крейд, малювати крейдою, надягнутим на пальчик або затиснутим у долоньці. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Малювання розбудовує в дитини дрібну моторику, гнучкість пальців і м'яза рук, воображеіе й фатази, дарує не забуваються момет радості й допомагає підвищити самооцеку й упевненість у собі. Учите дитину різним прийманням роботи, малювання різних форм. Заохочуйте нестандартні розв'язки образів, нехай маля розуміє, що головне - це саме його фантазія. Подавайте приклад- малюйте самі, і Вашій дитині неодмінно захочеться малювати разом з Вами, розкривати свій потенціал, вчитися прекрасному.

Адже іноді,ми дорослі, цього щастя не розділяємо. Малювання має величезне значення у формуванні особистості дитину. Особливо важливий зв'язок малювання з мисленням дитини.  Крім того, малювання розбудовує пам'ять, увагу, дрібну моторику, учить дитину думати й аналізувати, порівнювати й порівнювати, складати й уявляти. 

Помніть, кожна дитина — це окремий мир зі своїми правилами поведінки, своїми почуттями й у наших силах зробити Мир Дитинства яскравіше!

Якщо Вас зацікавила стаття, Вам буде цікаво довідатися про ці товари:
Передплата на новині